SPORTRAAD PIJNACKER-NOOTDORP

Samen Sterk

                                BESTUUR SPORTRAAD PIJNACKER-NOOTDORP


 


 

Voorzitter               : Louk Teunissen                        voorzitter@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Secretaris              : Joop van Eijk                            secretaris@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Penningmeester  : Gert-Jan Jense                          penningmeester@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Walter van den Bogaerdt             info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Fabian Sonsma                            info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Mirco Rossi                                info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid             : Dennis de Roode                    info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl


 

Het bestuur van de Sportraad bestaat uit de volgende leden:

 

Louk Teunissen, lid en voormalig voorzitter van Korfbalvereniging Avanti , lid van De Viergang, is zelfstandig consultant, student aan de Erasmus Universiteit.     Walter van den Bogaerdt, lid en voormalig voorzitter van v.v. OLIVEO, beheerder website oliveo.nl, directeur van een firma welke industriële sensoren levert.       


 Dennes de Roode, sportinstructeur bij De Viergang en PvB-beoordelaar bij de Nederlandse Boksbond.    In het dagelijks leven werkzaam als consultant bij een technisch dienstverlener. 

Joop van Eijk, voormalig voorzitter en nog steeds actief lid en vrijwilliger van Tafeltennisvereniging Pijnacker, mantelzorger.      

  


Mirco Rossi, voormalig bestuurslid van Korfbalvereniging AVANTI, sportinstructeur bij De Viergang, business development manager bij Buitenlandse Zaken, student aan de Nyenrode Business Universiteit.    Gert-Jan Jense, vader van drie sportende kinderen en voormalig voorzitter van HC Pijnacker, in het dagelijks leven werkzaam als Country manager bij Minuba, daarnaast als vrijwilliger betrokken bij de medezeggenschapsraad van de Beatrixschool en Octant, leiding kindernevendienst Dorpskerk Pijnacker en bestuurslid campagne bij de VVD Pijnacker-Nootdorp.   


Fabian Sonsma, voormalig lid van Avanti en huidig lid bij De Viergang. Student Economie, Bestuur en Management aan de Universiteit Leiden. Werkend als professioneel fitnessatleet. Adviseurs van het bestuur:  

Peter van Leeuwen, één van de initiatiefnemers van de Sportraad en adviseur van het Sportraadbestuur, maakt deel uit van de Vertrouwenscommissie van DSVP en adviseur van het bestuur van die club, voormalig beleidsadviseur bij de gemeente Rotterdam, rijdt regelmatig op zijn racefiets mooie routes rond Pijnacker-Nootdorp.   
Notaris Michiel Kouwenhoven van Caminada Notarissen begeleidde vrijdag 6 februari 2015 de oprichting van de Stichting Sportraad Pijnacker-Nootdorp. Van links naar rechts: Walter van den Bogaerdt , Joop van Eijk , achter de notaris Erwin Rensen , Louk Teunissen , Gert-Jan Jense en Dorothé Mens.