SPORTRAAD PIJNACKER-NOOTDORP

Samen Sterk

                                BESTUUR SPORTRAAD PIJNACKER-NOOTDORP


 


 

Voorzitter               : Louk Teunissen                        voorzitter@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Secretaris              : Joop van Eijk                            secretaris@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Penningmeester  : Gert-Jan Jense                          penningmeester@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Walter van den Bogaerdt             info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Manuela Potthoff                            info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid            : Mirco Rossi                                info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl

Bestuurslid             : Dennis de Roode                    info@sportraadpijnacker-nootdorp.nl


 

Het bestuur van de Sportraad bestaat uit de volgende leden:

 

Louk Teunissen, lid en voormalig voorzitter van Korfbalvereniging Avanti , lid van De Viergang, is zelfstandig consultant, student aan de Erasmus Universiteit.     Walter van den Bogaerdt, lid en voormalig voorzitter van v.v. OLIVEO, beheerder website oliveo.nl, directeur van een firma welke industriële sensoren levert.       


 Dennes de Roode, sportinstructeur bij De Viergang en PvB-beoordelaar bij de Nederlandse Boksbond.    In het dagelijks leven werkzaam als consultant bij een technisch dienstverlener. 

Joop van Eijk, voormalig voorzitter en nog steeds actief lid en vrijwilliger van Tafeltennisvereniging Pijnacker, mantelzorger.      

  


Mirco Rossi, voormalig bestuurslid van Korfbalvereniging AVANTI, sportinstructeur bij De Viergang, business development manager bij Buitenlandse Zaken, student aan de Nyenrode Business Universiteit.    Gert-Jan Jense, vader van drie sportende kinderen en voormalig voorzitter van HC Pijnacker, in het dagelijks leven werkzaam als Country manager bij Minuba, daarnaast als vrijwilliger betrokken bij de medezeggenschapsraad van de Beatrixschool en Octant, leiding kindernevendienst Dorpskerk Pijnacker en bestuurslid campagne bij de VVD Pijnacker-Nootdorp.   

Manuela Potthoff


Sinds kort heb ik toe mogen treden als bestuurslid tot de Sportraad Pijnacker-Nootdorp. Graag wil ik mij daarom voorstellen. Ik ben Manuela Pothoff-Verhoef, getrouwd met Peter en samen hebben we een jongenstweeling van 18 jaar, Denzel en Jarrel. Inmiddels woon ik alweer met veel plezier ruim 20 jaar in Pijnacker.

Al sinds mijn jeugd ben ik opgegroeid met sport. Dat kreeg ik van huis uit mee, aangezien mijn ouders ook altijd actief zijn geweest en betrokken waren bij de sporten van mij en mijn zus. Zij hebben zich vaak als vrijwilliger ingezet en kijken nog steeds ieder weekend alle wedstrijden van kinderen en kleinkinderen. Zelf ben ik op jonge leeftijd gaan sporten, op mijn 7e begon ik met handbal en tennis. Uiteindelijk is tennis een constante factor gebleven in mijn leven. Naast tennis doe ik aan padel, fitness, ski ik en sinds kort ook golf. Ook onze kinderen zijn grootgebracht met sport en hebben dit in hun genen. Op jonge leeftijd zijn zij eerst gestart met judo en voetbal en daarna tennis.

Nadat ik mij meerdere jaren heb ingezet voor de sportvereniging, vond ik het tijd om mij breder in te zetten voor de sport. Vanwege mijn ervaring met het werken in een politieke omgeving en de combinatie van de passie voor sport, hoop ik voor de Sportraad en de inwoners van Pijnacker-Nootdorp wat te betekenen. Ik lever graag een maatschappelijke bijdrage vanuit mijn rol als bestuurslid omdat ik ervan overtuigd ben dat sport en beweging belangrijk is voor jong en oud!Notaris Michiel Kouwenhoven van Caminada Notarissen begeleidde vrijdag 6 februari 2015 de oprichting van de Stichting Sportraad Pijnacker-Nootdorp. Van links naar rechts: Walter van den Bogaerdt , Joop van Eijk , achter de notaris Erwin Rensen , Louk Teunissen , Gert-Jan Jense en Dorothé Mens.