SPORTRAAD PIJNACKER-NOOTDORP

Samen Sterk
3 juli 2017: NIEUW!

 
Via een actief lid van een van de bij ons aangesloten verenigingen zijn wij geïnformeerd over de mogelijkheid als vereniging een theaterstuk over positief coachen naar je kantine te halen. In dit theaterstuk wordt je meegenomen in hoe kinderen sport beleven en welke invloed ouders en coaches hebben op het gedrag, gevoel en spel. Een prachtige manier om positief coachen te promoten en onderdeel te maken van dat waar de vereniging voor staat en voor gaat. Voor meer informatie over dit initiatief neem eens een kijkje op: http://positiefcoachen.nl/ voor-gemeenten/positief- sportklimaat EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen)

Tijdens sporten bestaat helaas het risico op blessures. Hoe gaan we daar mee om?

Onze partner Evenementen EHBO Pijnacker biedt hiervoor een cursus aan.

Interesse? Neem contact met ons op via de contactpagina. 

AED cursus  
 Veel verenigingen hebben een AED op hun accommodatie. De bediening hiervan wordt getraind bij veel BHV opleidingen. Wij adviseren u een inventarisatie te maken van mensen die binnen uw vereniging  bekend zijn met reanimeren en bedienen van de AED. Wanneer een vereniging deze kennis wilt uitbreiden is dat mogelijk. In samenwerking met onze partner Evenementen EHBO Pijnacker bieden wij u een cursus aan om deze kennis ook in uw vereniging op peil te brengen.

 

Interesse? Neem contact met ons op via de contactpagina.


BOB IV ACursus

Een van de onderdelen van de Bob-campagne is er op gericht om de barvrijwilligers van sportverenigingen goed te informeren over alcoholgebruik, de mogelijke gevolgen ervan en de regelgeving. 

Op verzoek kunnen wij u deze cursus aanbieden.

Duur: 1 avond van ca 2 uur.